Η εταιρεία, Φώτης Παφίτης & Υιός Λτδ, έκανε τα πρώτα της βήματα το 1974, στη Λευκωσία. Ξεκίνησε με μια μικρή μονάδα παραγωγής κεντήματος που σύντομα εξελίχθηκε σε ένα μικρό εργοστάσιο.

Στα επόμενα χρόνια, η εταιρεία άρχισε να εξειδικεύεται στη κατασκευή στολών εργασίας για ξενοδοχεία, εργαστήρια, εστιατόρια κ.α, με την  δυνατότητα κεντήματος και εκτύπωσης του λογοτύπου της κάθε εταιρείας με υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα.

Το 2008, κάνοντας ακόμα ένα βήμα, λειτουργεί το κατάστημα Pafitis Safety Center, το οποίο διαθέτει μεγάλη γκάμα από μέσα ατομικής προστασίας όπως, επαγγελματικές στολές, υποδήματα ασφαλείας, γάντια, προστασία κεφαλής, καθώς και είδη ένδυσης για ξενοδοχεία, εστιατόρια, εργαστήρια, και την δυνατότητα κεντήματος και εκτύπωσης εταιρικών φανελών. Ταυτόχρονα, πιο σύγχρονα μηχανήματα, επιτρέπουν στην εταιρεία την είσοδο της στον κόσμο της ψηφιακής εκτύπωσης, τόσο σε υφάσματα, όσο και σε άλλα υλικά. Η εταιρεία πλέον έχει την δυνατότητα εκτύπωσης και κατασκευής σημαίας, fly banner, πανό, διαφημιστικών ειδών και  αυτοκόλλητων, άριστης ποιότητας και ψηφιακής ανάλυσης.

Το 2010 η εταιρεία Φώτης Παφίτης και Υιός Λτδ, γίνεται αποκλειστικός αντιπρόσωπος Κύπρου της Ισπανικής εταιρείας JHK TRADER, όπου εισάγει άριστης ποιότητας φανέλες, φούτερ, υποκάμισα και σακάκια, σε μια μεγάλη γκάμα μοντέλων και χρωματισμών τόσο για ενήλικές όσο και για παιδιά.

Το 2020, θέτοντας υψηλούς στόχους, μεταφερόμαστε στα νέα μας ανανεωμένα ιδιόκτητα κτήρια, στην Παλλουριώτισσα, όπου κάτω από την ίδια στέγη λειτουργεί το κατάστημα Pafitis, η μονάδα παραγωγής ραπτικής, κεντήματος και εκτύπωσης και οι αποθήκες μας.

Σήμερα, έχοντας στο δυναμικό μας τα πιο σύγχρονα μηχανήματα του είδους στην κυπριακή αγορά, καθώς και άρτια εξειδικευμένο προσωπικό, έχουμε την δυνατότητα να εκτυπώσουμε υφάσματα ως πρώτη ύλη και να ολοκληρώσουμε από την αρχή μέχρι το τέλος απαιτητικά projects που αφορούν τον τομέα της μόδας, των σπόρ, της εστίασης, τον ξενοδοχειακό καθώς και ιατρικό τομέα. Η παραγωγή καθώς και η κατασκευή τους γίνεται αποκλειστικά από εμάς στην Κύπρο.

Η συνεργασία μας με καταξιωμένους κύπριους σχεδιαστές, με εταιρείες κολοσσούς στην κυπριακή αγορά και οι καλές κριτικές που λαμβάνουμε, είναι η ανταμοιβή μας στις πολύχρονες προσπάθειες μας.

Όραμα

Στόχος της εταιρείας μας, είναι να συνεχίσει να βρίσκεται πάντα δίπλα στους πελάτες της, κατανοώντας τις ανάγκες τους και προτείνοντας τους πάντα ολοκληρωμένες λύσεις.

Όραμα μας, είναι η επαναφορά του κυπριακού προϊόντος στην αγορά, όσον αφορά τα είδη ένδυσης και υφασμάτων. Η εκτύπωση υφασμάτων ως πρώτη ύλη και η δημιουργία διαφόρων προϊόντων με αυτά, η κατασκευή ειδών ένδυσης για χώρους εστίασης και ξενοδοχειακών μονάδων, να γίνεται 100% αποκλειστικά στην Κύπρο και να καθιερωθεί, είναι ένας από τους μεγαλύτερους στόχους μας.

Επικοινώνησε μαζί μας για ό,τι χρειάζεσαι.